Πρωταθλήτρια Αττικής η Μελίνα Αθανασίου για το 2019 στην ΣΤ τάξη των Δημοτικών Σχολείων, στους Μαθητικούς Αγώνες της Αττικής

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Υπενθύμιση : Οι ενεργοί σκακιστές του ΣΑΣΚ, πρέπει να ανανεώσουν την κάρτα υγείας τους, με δική τους πρωτοβουλία, εάν αυτή έχει λήξει.

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ


Στις 14 Ιουνίου 2019 ο Σύλλογος ολοκληρώνει τον κύκλο των προπονήσεών του και των αγωνιστικών του υποχρεώσεων
και θα παραμείνει κλειστός έως 10 Σεπτεμβρίου.
Το διάστημα αυτό έχουμε τα διεθνή καλοκαιρινά τουρνουά στα οποία μετέχουμε !
Θα τα ξαναπούμε τηλεφωνικά (6970.681.778) την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με όσους δεν μιλήσουμε με email.
Προφανώς με πολλούς θα βρεθούμε σε κάποια τουρνουά !! Για ότι θέλετε, στείλτε email στο info@sask.gr
Η νέα προπονητική περίοδος και τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα το βρείτε λίγο παρακάτω (στην ανάρτηση).

31ο Ατομικό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής 2019


Ολοκληρώθηκε το 31ο  Ατομικό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής 2019, από 27 έως 29 Δεκεμβρίου του '18, το οποίο  έγινε χωρίζοντας την Αττική σε δύο περιφέρειες Α και Β. Η Ανατολική Αττική μετείχε στην περιφέρεια Α, που ήταν και η πολυπληθέστερη. Σκακιστές και σκακίστριες του Συλλόγου μας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στους αγώνες. Ο Βαγγέλης Ζησόπουλος (στην πρώτη του πολύ ελπιδοφόρα σκακιστική συμμετοχή), ο Παναγιώτης Ντάτσας (με εξαιρετικό παιχνίδι, στον τελευταίο γύρο έχασε την 3η θέση), ο Πέτρος Κακαές (με ένα πολύ δυνατό ντεμαράζ στους τελευταίους αγώνες), ο Γιάννης Κυριακίδης (που συμμετείχε και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, με ένα εκπληκτικό σερί νικών παρά την πολύ μεγάλη κούραση των 3 συνεχόμενων ημερών), ο Νικόλας Λέκκας (πάντα σταθερός και κοντά στις πρώτες θέσεις), ο Κωνσταντίνος Ντάτσας (που έκανε καταπληκτικό τουρνουά, αγωνιζόμενος μέχρι τον τελευταίο γύρο για την πρώτη θέση) και η Μελίνα Αθανασίου (πρωταθλήτρια), αγωνίστηκαν με πάθος, αποκομίζοντας εμπειρίες σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό μεταξύ τους κλίμα. Αποκορύφωμα της εξαιρετικής εμφάνισης των αθλητών μας, η κατάκτησης της 1ης θέσης στα κορίτσια της ΣΤ τάξεως των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής για το 2019, από τη Μελίνα Αθανασίου, μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου, η οποία επανέλαβε την περσινή εξαιρετική της σκακιστική πορεία. Δείτε τις τελικές βαθμολογίες, ανά τάξη, εδώ. Συγχαρητήρια στους σκακιστές που συμμετείχαν και στους γονείς που τους συνόδευσαν, τις δύσκολες εορταστικές ημέρες των αγώνων, στη Ζωφριά Αττικής που έγιναν οι αγώνες.