ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Υπενθύμιση : Οι σκακιστές, δεν χρειαζόμαστε πλέον να ανανεώσουμε την κάρτα υγείας μας. Καταργήθηκε με το νέο αθλητικό νόμο.

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας εδώ
Κάθε Τρίτη από 29 Σεπτεμβρίου 2020 το τμήμα ενηλίκων στις 19.00
    
17 Μαρτίου ξεκινά ο 1ος γύρος για το Τουρνουά των Διεκδικητών. Μέσος όρος ΕΛΟ 2774
Ώρα Ελλάδος στις 14:00 το μεσημέρι, επειδή με το Yekaterinburg έχουμε (-) 2 ώρες διαφορά.
Ματς των Διεκδικητών Ματς των Διεκδικητών
Δείτε την πλήρη προκήρυξη του τουρνουά εδώ
Δείτε online τις παρτίδες (14 γύροι, 4 παρτίδες ανά γύρο) από chess24 ή chess.com ή chessbase ή chessbomb
Δεν επιτρέπονται προτάσεις ισοπαλίας πριν συμπληρωθεί η 40η κίνηση !

Άρχισε ξανά (19 Απριλίου 2021) το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ με τον 8ο γύρο. Είχε διακοπεί λόγω covid-19
Επανέφερα στο κάτω μέρος του blog, μετά από 2.5 χρόνια, το live chat. Μπορείτε να γράφετε σχετικά, για να επικοινωνούμε.

31ο Ατομικό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής 2019


Ολοκληρώθηκε το 31ο  Ατομικό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αττικής 2019, από 27 έως 29 Δεκεμβρίου του '18, το οποίο  έγινε χωρίζοντας την Αττική σε δύο περιφέρειες Α και Β. Η Ανατολική Αττική μετείχε στην περιφέρεια Α, που ήταν και η πολυπληθέστερη. Σκακιστές και σκακίστριες του Συλλόγου μας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στους αγώνες. Ο Βαγγέλης Ζησόπουλος (στην πρώτη του πολύ ελπιδοφόρα σκακιστική συμμετοχή), ο Παναγιώτης Ντάτσας (με εξαιρετικό παιχνίδι, στον τελευταίο γύρο έχασε την 3η θέση), ο Πέτρος Κακαές (με ένα πολύ δυνατό ντεμαράζ στους τελευταίους αγώνες), ο Γιάννης Κυριακίδης (που συμμετείχε και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, με ένα εκπληκτικό σερί νικών παρά την πολύ μεγάλη κούραση των 3 συνεχόμενων ημερών), ο Νικόλας Λέκκας (πάντα σταθερός και κοντά στις πρώτες θέσεις), ο Κωνσταντίνος Ντάτσας (που έκανε καταπληκτικό τουρνουά, αγωνιζόμενος μέχρι τον τελευταίο γύρο για την πρώτη θέση) και η Μελίνα Αθανασίου (πρωταθλήτρια), αγωνίστηκαν με πάθος, αποκομίζοντας εμπειρίες σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό μεταξύ τους κλίμα. Αποκορύφωμα της εξαιρετικής εμφάνισης των αθλητών μας, η κατάκτησης της 1ης θέσης στα κορίτσια της ΣΤ τάξεως των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής για το 2019, από τη Μελίνα Αθανασίου, μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου, η οποία επανέλαβε την περσινή εξαιρετική της σκακιστική πορεία. Δείτε τις τελικές βαθμολογίες, ανά τάξη, εδώ. Συγχαρητήρια στους σκακιστές που συμμετείχαν και στους γονείς που τους συνόδευσαν, τις δύσκολες εορταστικές ημέρες των αγώνων, στη Ζωφριά Αττικής που έγιναν οι αγώνες.