ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

Ο ΣΑΣΚ στο Lichess


Αγαπητοί φίλοι,
δημιουργήσαμε στο Lichess μια ομάδα για τον ΣΑΣ Κορωπίου. Η πρωτοβουλία κυρίως ανήκε στο Γιάννη και τον Άγγελο Γιαννακούρα !
Μπορείτε να εγγραφείτε (δωρεάν) στο Lichess ( από εδώ : https://lichess.org/signup ) και μετά να εγγραφείτε στην ομάδα μας, μέσω του link : https://lichess.org/team/B8DdcgPg
Κατά την εγγραφή, βάλτε το πραγματικό σας όνομα στο πλαίσιο που εμφανίζεται, για να ξέρω ποιοί μετέχετε αλλά μπορείτε να έχετε ένα ψευδώνυμο για login name, με το οποίο θα σας βλέπουν όλοι. Για να γίνετε δεκτοί από το σύστημα (έλεγχος για bot από το lichess) εμφανίζεται ένα απλό προβληματάκι (ματ σε 1 κίνηση) που πρέπει να το λύσετε online !
Μόλις βρείτε την ομάδα μας, πατείστε "Join" κάνοντας ένα αίτημα συμμετοχής για να μπείτε και να συμμετέχετε στα παιχνίδια μεταξύ μελών της ομάδας, τουρνουά του ΣΑΣΚ, εσωτερικά πρωταθλήματα κλπ.
Πιθανώς να χρειαστεί ώρα (έως κάποιες ώρες), για να γίνει αποδεκτό το αίτημά σας, αλλά κατά μέσο όρο σε 24 ώρες (μέχρι την επόμενη ημέρα)  θα έχει γίνει αποδεκτό.
Υπάρχει και ένα Forum για την ομάδα, όπου μπορούμε να γράφουμε σχετικά (πάντα με κόσμιο τρόπο).
Εάν μετά την εγγραφή σας στο Lichess, θέλετε να βρείτε την ομάδα μας (ή οποτεδήποτε συνδέεστε και δεν έχετε το link που έχω παραπάνω), μπορείτε να βρείτε την ομάδα μας από το κεντρικό menu : Community --> Teams --> search (σασ  κορωπίου)      .... όπως σας το γράφω με πεζά και χωρίς παρενθέσεις  😉
Στα ελληνικά (εάν κάποιος έχει τη μεταγλωττισμένη έκδοση του Lichess, από το κεντρικό μενού : Κοινότητα --> Ομάδες --> αναζήτηση (σασ  κορωπίου)      .... όπως σας το γράφω με πεζά και χωρίς παρενθέσεις :)😉
Εάν έχετε εγγραφεί στο Lichess, κάντε για ευκολία bookmark το Link : https://lichess.org/team/B8DdcgPg
Θα δείτε μέσα συνδεδεμένο κόσμο (σκακιστές του Συλλόγου μας ), τους καλείτε και παίζετε !
Διαδώστε το μεταξύ των μελών του ΣΑΣΚ, μήπως από λάθος έχω αφήσει κάποιον χωρίς να του στείλω email 😊
Τι είναι το Lichess ;
Το Lichess είναι ένας ανοικτού κώδικα, διαδικτυακός σκακιστικός διακομιστής. Οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει ανώνυμα, αν και οι παίκτες, μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα, για να παίξουν παιχνίδια με αξιολόγηση, ατομικά ή ομαδικά. Όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν, καθώς η ιστοσελίδα χρηματοδοτείται από δωρεές.