ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

22ο Τουρνουά Ηρακλείου "Athens Challenge 2019" (Β' group)

Από 15 έως 23 Ιουνίου, 6 σκακιστές μας έλαβαν μέρος στο 22ο Τουρνουά Ηρακλείου "Athens Challenge 2019" συνεχίζοντας τη σκακιστική χρονιά και μέσα στο καλοκαίρι. Με βάση τη σειρά κατάταξης, οι Αθανασίου Μελίνα, Παπαηλιού Δέσποινα, Muka Δημήτρης, Παπαηλιού Δημήτρης, Παπαηλιού Αλίκη και Διαμαντίδης Νικόλας, ολοκλήρωσαν το τουρνουα 9 γύρων, κερδίζοντας σε εμπειρία (και ΕΛΟ) ! Ιδιαίτερα η Μελίνα και η Δέσποινα είχαν ένα πολύ αποδοτικό τουρνουά (για μια ακόμη φορά). Συγχαρητήρια πολλά σε όλους, από τον πιο μικρό, τον Νικόλα που εξελίσσεται σε έναν πολύ γερό σκακιστή και αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή στο Κορωπί, έως τον πιο μεγάλο, το Δημήτρη (Muka) που αγαπά πολύ να παίζει σκάκι και τα καλοκαίρια είναι πάντα παρών σε μεγάλα τουρνουά. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στη σκακιστική οικογένεια Παπαηλιού (Αλίκη-Δέσποινα-Δημήτρης) που αγαπούν όσο λίγοι το σκάκι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Η Αλίκη και η Δέσποινα (μαζί και με άλλα παιδιά) βοήθησαν αποφασιστικά και την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του 2019, είναι φανταστικές αθλήτριες του στίβου (με τις συμβουλές του Δημήτρη), ενώ ο Δημήτρης είναι ένας καταπληκτικός σκακιστής και άνθρωπος, αρωγός του Συλλόγου μας σε ότι χρειαστεί και μελλοντικός πρωταθλητής του ΣΑΣΚ. Την τελική βαθμολογία του τουρνουά μπορεί κάποιος να την δει, εδώ.