ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Για το Πάσχα ο Σύλλογος θα παραμείνει κλειστός 30 Απριλίου έως 12 Μαΐου. Καλή Ανάσταση!

Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

Καλοκαιρινά, διεθνή, σκακιστικά τουρνουά (ενημερώνεται διαρκώς ...)

updated 9:
Στο 11ο Παπαναστάσειο τουρνουά του Περιστερίου συμμετείχαν ο Παναγιώτης Μωραϊτης (αριστερά στη φωτογραφία) και ο Δημήτρης Muka (δεξιά). Και οι δύο με εξαιρετικά αποτελέσματα, ανεβάζοντας το προσωπικό τους ΕΛΟ και βελτιώνοντας συνεχώς το παιχνίδι τους. Ο Παναγιώτης κατέλαβε τελικά την 3η θέση στον όμιλό του, ανεβαίνοντας στο βάθρο του 3ου νικητή, κερδίζοντας στην τελευταία κρίσιμη παρτίδα. Ο Δημήτρης έχασε την τελευταία παρτίδα και έμεινε πίσω στην τελική κατάταξη στην 43η θέση, μεταξύ 85 συμμετεχόντων. Δείτε τα αποτελέσματα του Παναγιώτη, εδώ και του Δημήτρη, εδώ.




updated 8:
Ολοκληρώθηκε το Διεθνές τουρνουά της Νίκαιας και οι σκακιστές μας ξεπέρασαν τις προσδοκίες ! Είχαμε μια βράβευση με 2η θέση στα κορίτσια κάτω των 12 ετών για τη Μελίνα Αθανασίου (φωτογραφία, στη μέση η Μελίνα, τη βράβευση έκανε ο IM Alex. Georgiadis) η οποία σάρωσε τα κύπελλα φέτος το καλοκαίρι, είχαμε 2ο στην κατηγορία U16 και αήττητο στο τουρνουά τον Γιάννη Γιαννακούρα, 9ο τον Άγγελο Γιαννακούρα στην κατηγορία U14 (πολύ αποδοτικό τουρνουά για το Γιάννη και τον Άγγελο, ανεβαίνουν σε απόδοση συνεχώς). Έκπληξη για πολλούς (αλλά όχι για μας !!) η εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Παπαηλιού (που έχει βελτιωθεί πολύ) ενώ ο Δημήτρης Μούκα έσωσε το τουρνουά με την τελευταία του νίκη (έπαιξε σε αρκετά τουρνουά το καλοκαίρι). Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.


updated 7:
Ολοκληρώθηκε το Διεθνές τουρνουά των Χανίων και η Νάντια Ανδρώνη (δεξιά στη φωτογραφία) κατέκτησε την 3η θέση στις γυναίκες [με πρώτη την Ιταλίδα -Ρουμάνικης καταγωγής WFM Movileanou (μέση) και 2η την WFM Γράψα Γεωργία (αριστερά)]. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.


updated 6:
Στο καλοκαιρινό Διεθνές τουρνουά της Νίκαιας μετέχουν οι σκακιστές μας : Μελίνα Αθανασίου, Άγγελος Γιαννακούρας, Γιάννης Γιαννακούρας, Δημήτρης Muka και Δημήτρης Παπαηλιού (όλοι μαζί στη φωτογραφία). Μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματά τους, εδώ.


updated 5:
Στο καλοκαιρινό Διεθνές τουρνουά των Χανίων μετέχει η Νάντια Ανδρώνη. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά της, εδώ Στη φωτογραφία (ιστορική για το Σύλλογό μας) θα την δείτε μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Magnus Carlsen (από τη συμμετοχή της στο Grenke Classic του 2019) !

 

updated 4:
Στο τουρνουά της Φιλοθέης έλαβε μέρος ο σκακιστής μας Παναγιώτης Μωραΐτης, πραγματοποιώντας  εξαιρετική εμφάνιση, έπειτα από μεγάλη αγωνιστική αποχή. Δείτε τα αποτελέσματά του, εδώ.

updated 3:
Άλλη μια πολύ δυνατή εμφάνιση για τη Μελίνα Αθανασίου, στο Διεθνές Τουρνουά της Καβάλας, όπου  κατέκτησε την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο και κύπελο) στα κορίτσια κάτω των 14 ετών, (στη φωτογραφία η Μελίνα είναι δεξιά) πιστοποιώντας το πολύ μεγάλο ποιοτικό άλμα που έχει κάνει στο Σκάκι. Πολλά συγχαρητήρια ! Δείτε την ατομική βαθμολογία της στο τουρνουά, εδώ


updated 2: Συνεχίζει να συμμετέχει σε ισχυρά καλοκαιρινά τουρνουά ο Δημήτρης Muka (φωτογραφία), ανεβάζοντας την απόδοση και το ΕΛΟ του. Κατετάγη 12ος ξεπερνώντας σκακιστές με πολύ υψηλότερο βαθμό αξιολόγησης, πιστοποιόντας την άνοδό του. Ατομικά του αποτελέσματα από το  3o Rapid Chess Square θα βρείτε εδώ.


updated 1: Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Άγγελος και ο Γιάννης Γιαννακούρας στο Διεθνές τουρνουά της Παλαιοχώρας (12th Paleochora International Chess Tournament, B Group). Μεταξύ 76 συμμετεχόντων ο Άγγελος κατετάγη 16ος και ο Γιάννης 21ος ! Ο Άγγελος πήρε και την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία του (εικόνα). Συγχαρητήρια και στους δύο σκακιστές αλλά και στους γονείς τους. Η συμβολή των παιδιών στο αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου μας είναι πολύ βασική και τα περιθώρια εξέλιξής τους, πολύ μεγάλα. Δείτε τη βαθμολογία του τουρνουά, εδώ.