ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα 2020

Πολλοί σκακιστές μας, για μια ακόμη φορά, συμμετείχαν σε καλοκαιρινά τουρνουά με εξαιρετικές επιδόσεις και  συμμετέχουν και στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα για το 2020. Αλλά μια διοργάνωση, η οποία ξεχωρίζει κάθε χρόνο, για την ποιότητά της και το πολύ μαχητικό της πνεύμα, είναι τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα, τα οποία φέτος έγιναν στο Περιστέρι, και το Σύλλογό μας, επάξια, εκπροσώπησε η μικρούλα στην κατηγορία της (κορίτσια κάτω των 14 ετών), Μελίνα Αθανασίου. Κατετάγη 4η,  μεταξύ 19 εκλεκτών σκακιστριών από όλη την Ελλάδα κερδίζοντας 53 βαθμούς διεθνούς ΕΛΟ. Έλαβε και την 3η θέση (φωτογραφία) στην κατηγορία της, στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα. Θερμά συγχαρητήρια Μελίνα που για μια φορά ακόμη μας έκανες υπερήφανους για την ποιότητα του παιχνιδιού σου, το μαχητικό σου πνεύμα και το ήθος σου στους πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες. Και θερμά συγχαρητήρια στους σκακιστές μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν (και αγωνίζονται ακόμη) στα καλοκαιρινά τουρνουά, το Γιάννη και τον Άγγελο Γιαννακούρα οι οποίοι πρώτευσαν στις κατηγορίες τους, στα αδέλφια Διαμαντίδη (το Νικόλα, το Σωτήρη, το Θοδωρή και το Σταμάτη) και τον Βασίλη με την Αγγελική Κίτσου, οι οποίοι αγωνίζονται στα Μαθητικά Πρωταθλήματα, και στη Νάντια η οποία πήρε την 3η θέση στο ανοικτό πρωτάθλημα Ελλάδος (γυναικών) για το 2020. Εξαιρετικές επιδόσεις από εξαίρετους αθλητές.