ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

Αγωνιστικά νέα

Updated : Στο 3ο Τουρνουά Προπόνησης (Σάββατο 26 Νοεμβρίου, απόγευμα) έλαβαν μέρος 30 σκακιστές. Ένα στιγμιότυπο από τον 5ο γύρο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί. Κάποιες παρτίδες είχαν μεγάλο θεωρητικό ενδιαφέρον αλλά ο χρόνος αποτελεί παράγοντα πίεσης και καθορίζει τα αποτελέσματα. Οι τρεις πρώτοι, επίσης στη φωτογραφία παρακάτω. Τα πλήρη αποτελέσματα στο site της ομάδας μας στο Lichess. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !

 


Updated : Στο 2ο Τουρνουά Προπόνησης (Σάββατο 12 Νοεμβρίου, απόγευμα) έλαβαν μέρος 40 σκακιστές. Συγκλονιστικές μάχες ! Τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους, στη φωτογραφία που ακολουθεί. Τα πλήρη αποτελέσματα στο site της ομάδας μας στο Lichess. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !

 

 

Updated : Ξεκίνησαν τα διαδικτυακά τουρνουά προπόνησης. Ενημερωθείτε από τους προπονητές του Συλλόγου ώστε να μπορείτε να συμμετάσχετε. Στο 1ο Τουρνουά Προπόνησης (30 Οκτωβρίου, απόγευμα) έλαβαν μέρος 29 σκακιστές. Τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους, στη φωτογραφία που ακολουθεί. Τα πλήρη αποτελέσματα στο site της ομάδας μας στο Lichess. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !

 
 

Updated : Συνεχίζοντας μια καταπληκτική παράδοση των Σκακιστριών του Συλλόγου μας, η 15χρονη Μελίνα Αθανασίου  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες Νέων Γυναικών (Σκακίστριες κάτω των 20 ετών) ! Μάλιστα, σε ισοβαθμία με τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, αλλά τα κριτήρια ισοβαθμίας την έδωσαν 3η!  Εξαιρετικό αποτέλεσμα από μια καταπληκτική αθλήτρια (και άριστη μαθήτρια)!  Στον τελευταίο γύρο, έχασε κυριολεκτικά το χρυσό μετάλλιο από τα χέρια της,  αφού η αντίπαλός της και  1η νικήτρια, κατόρθωσε να γλυτώσει με ισοπαλία !
Βέβαια, η Μελίνα αγωνίζεται με την ομάδα της Ευβοϊκής, έπειτα από τη μεταγραφή της, αλλά ο ΣΑΣΚ θα την θεωρεί πάντα "δικό του παιδί", αφού έμαθε σκάκι στο Σύλλογό μας και διαμένει στο Κορωπί ! Πολλά συγχαρητήρια στην ίδια για τη μεγάλη ατομική της προσπάθεια αλλά και στην οικογένειά της που την στηρίζει σε κάθε βήμα στη ζωής της !
Το πρωτάθλημα διεξήχθη στα Τρίκαλα στο διάστημα 25/8 - 31/8 και θα βρείτε τη βαθμολογία, εδώ
Δείτε και φωτογραφίες από την απονομή του Πανελλήνιου μεταλλίου της!


Updated : Σε καλοκαιρινό ρυθμό, συνεχίζονται οι Σκακιστικές εκδηλώσεις.  Οι σκακιστές μας βρέθηκαν  στην Πρέβεζα, όπου ο τοπική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας, με τη βοήθεια του Δήμου,  διοργάνωσαν τη Σκακιστική προσπάθεια “Ελάτε να παίξουμε σκάκι”. Διήμερο Σκακιστικών εκδηλώσεων ελεύθερου rapid Σκακιού. στις 13 και 14 Αυγούστου, στη μνήμη του Δράκου Χαράλαμπου, ο οποίος πρόσφερε στο τοπικό σωματείο ως παίκτης και μέλος του ΔΣ για πολλά χρόνια. Ο Κωνσταντίνος (αριστερά) και ο Παναγιώτης Ντάτσας (δεξιά) έλαβαν μέρος, πήραν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορίας τους  (έμπειροι και δεινοί βασικοί σκακιστές της ομάδας μας και οι δύο νεαροί) αλλά η έκπληξη ήταν η συμμετοχή και η πορεία του "βετεράνου" Σπύρου Ντάτσα ο οποίος έκανε ένα λαμπρό τουρνουά! Καλοκαιρινή, μεγάλη, οικογενειακή επιτυχία ! Συγχαρητήρια θερμά και πολλές ευχές στον εορτάζοντα Παναγιώτη !


Updated : Συνέχεια στα καλοκαιρινά τουρνουά με μια μεγάλη επιτυχία στο διεθνές τουρνουά της Θεσσαλονίκης και ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδος για το 2022. Η Νάντια Ανδρώνη πήρε την πρώτη θέση στις γυναίκες στο διεθνές τουρνουά και την πρώτη θέση στο ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών. Τα αποτελέσματα εδώ Στη φωτογραφία αντιμετωπίζει με τα μαύρα, επιτυχώς (ισόπαλη παρτίδα), τον Ούγγρο GM Hera Imre Jr, που πήρε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά, ενώ δεξιά είναι με το κύπελλο της 1ης θέσης,



Updated : Μπήκαμε στα καλοκαιρινά τουρνουά και η συμμετοχή των σκακιστών του ΣΑΣΚ είναι πάντα αξιοσημείωτη. Στην Ικαρία βρέθηκαν η Κατερίνα Γκιόκα και ο Άγγελος Γιαννακούρας, για να παίξουν Σκάκι. Ο Άγγελος βραβεύτηκε με δύο μετάλλια, έλαβε τη 2η θέση στη Γενική κατάταξη του Β group του τουρνουά (εξαιρετικά σημαντική διάκριση) και ταυτόχρονα πήρε την 2η θέση  στην κατηγορία U16 (βγήκε 1ο αγόρι). Παραμένει ένας από τους ισχυρότερους σκακιστές στο Κορωπί ! Για την Κατερίνα είναι το 1ο διεθνές τουρνουά στο οποίο συμετείχε και ελπίζουμε ότι χάρηκε πολύ τη συμμετοχή της ! Δείτε τα αποτελέσματα  εδώ. Στη φωτογραφία αριστερά η Κατερίνα και δεξιά ο Άγγελος (με τα δύο μετάλλια στο στήθος) παρέα με τον 1ο Ικαριώτη σκακιστή του Β group !

 

Updated : Στην Εύβοια, στο Summer Rapid του Σαββάτου 18 Ιουνίου, βρέθηκαν σκακιστές του ΣΑΣΚ! Τα αδέλφια Διαμαντίδη, συνεχίζουν τη λαμπρή σκακιστική τους πορεία ! Πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους 10 και 12 ετώνΟ Σωτήρης Διαμαντίδης κατέκτησε και την 7η θέση της Γενικής κατάταξης !! Στο ίδιο τουρνουά βρέθηκαν και ο Ορέστης Κυριακίδης με τη Μελίνα Αθανασίου, με τον Ορέστη να κατακτά την τρίτη θέση της Γενικής κατάταξης (φοβερή επίσης επιτυχία) και τη Μελίνα την πρώτη θέση στα κορίτσια ! Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε, εδώ. Στη φωτογραφία από αριστερά ο Σταμάτης, ο Σωτήρης, ο Θοδωρής και ο αρχηγός Νικόλας με τα μετάλλια και το κύπελλο που κατέκτησε ο Σωτήρης ! 


 

Updated Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα για το 2022.  Πολλοί σκακιστές μας έλαβαν μέρος, κυρίως όσοι έμειναν εδώ το 3ήμερο, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν αγώνες και Σκάκι (η μάσκα ήταν προαιρετική). Ο Βαλλιανός Αθανάσιος στα νήπια, ο Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος και ο Ζαρκαντζάς Θεόδωρος στην Α Δημοτικού, η Καλογεροπούλου Ερατώ και ο Ρασούλης Ιωάννης στη Β Δημοτικού, ο Διαμαντίδης Θεόδωρος στη Γ Δημοτικού -συγκέντρωσε τους περισσότερους (6.5) βαθμούς στην τελική κατάταξη και κατέλαβε την υψηλότερη θέση (6ος Πανελληνιονίκης), ο Διαμαντίδης Σωτήρης και ο Διαμαντίδης Σταμάτης στην Δ Δημοτικού, η Κοντούλη Αριάδνη, ο Διαμαντίδης Νικόλας και ο Κελεπούρης Ανδρέας  στην Ε Δημοτικού, ο Σούρσος Θεοδόσης στη Β Γυμνασίου αφιέρωσαν το εορταστικό 3ήμερο  στο Σκάκι, νίκησαν, έχασαν, έπαιξαν, χάρηκαν, στεναχωρήθηκαν, γενικά αθλήθηκαν και έκαναν μια πολύ όμορφη σκακιστική παρέα!  Δεν γίνεται (με τίποτα) να μην αναφέρουμε στην Γ Γυμνασίου, την Αθανασίου Μελίνα που με 6 βαθμούς κατάλαβε την 3η θέση στη Γενική κατάταξη και την 1η θέση στα κορίτσια, χρυσό μετάλλιο Πανελληνίως, πρώην σκακίστρια του Συλλόγου μας, που πήρε μεταγραφή και αγωνίζεται σε ομάδα της Εύβοιας (Μπράβο Μελίνα!) και τον εξαιρετικό σκακιστή μας, της ΣΤ Δημοτικού Κυριακίδη Ορέστη, που αγωνίζεται αυτή την περίοδο σε ομάδα του Πειραιά. Συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους συμμετέχοντες! Είσαστε καταπληκτικοί ! Τα εύσημα ασφαλώς στα παιδιά αλλά και στους γονείς που αφιέρωσαν το χρόνο για τους αγώνες των παιδιών. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Μαθητικών αγώνων για το 2022, εδώ ανά τάξη. Στη φωτογραφία σκακιστών (που μας έστειλαν γονείς) από αριστερά επάνω: Κωστής, Θοδωρής, Γιάννης, Ερατώ, Ανδρέας, Θεοδόσης και  Θοδωρής, Αριάδνη, Σταμάτης, Σωτήρης, Νικόλας, Μελίνα, Ορέστης και ο Θανάσης. Η νέα γενιά των σκακιστών είναι εδώ (αν και κάποιοι λόγω 3ημέρου απουσιάζουν) !



Updated Εξαιρετικά ώριμη και επιτυχής εμφάνιση των μικρών σκακιστών-σκακιστριών του ΣΑΣΚ στο 8ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Σπάτων - Αρτέμιδος 2022. συγκεκριμένα, είχαμε ανά τάξη τα αποτελέσματα:

Α' Δημοτικού
Καλογερόπουλος Κωστής : 1η θέση
Β' Δημοτικού
Καλογεροπούλου Ερατώ : 2η θέση
Κοντούλη Αφροδίτη : 3η θέση
Αχλαδιώτης Δημήτρης : 8η θέση
Δ' Δημοτικού
Αχλαδιώτη Λουίζα : 5η θέση
Ε' Δημοτικού
Κοντούλη Αριάδνη : 2η θέση
Γυμνάσια

Τριανταφύλλου Σπυρίδων : 2η θέση
Ανδρέου Μάριος : 3η θέση

Τα παιδιά, επέδειξαν μεγάλη ωριμότητα στους αγώνες και κατάφεραν το μεγαλύτερο έπαθλο, αυτό της συμμετοχής, που αποτελεί μεγάλη παρακαταθήκη για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους ! Τα αποτελέσματα είναι εδώ (επιλέξτε την τάξη και την τελική βαθμολογία).

Updated Εξαιρετική σκακιστική εμφάνιση από τους σχεδόν  8χρονους σκακιστές του ΣΑΣΚ ! Στο 6ο παιδικό Grand Prix, που διοργάνωσε στον Πειραιά ο Σύλλογος ΕΣΠ  "Οι Μαχητές", η Ερατώ Καλογεροπούλου βγήκε 1ο κορίτσι και ο Κωστής Καλογερόπουλος πήρε την 7η θέση στην τελική κατάταξη, μεταξύ 20 συμμετεχόντων. Παίζοντας έξυπνα και στρατηγικά, έβαλαν τις βάσεις για μεγάλη σκακιστική εξέλιξη ! Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο ! Τα αποτελέσματα είναι εδώ. Στις φωτογραφίες ο Κωστής και η Ερατώ με τα μετάλλιά τους !


Updated Μ. Δευτέρα διεξήχθει το Πασχαλινό Παιδικό - Νεανικό (κάτω των 15 ετών) rapid τουρνουά Σκάκι, που διοργάνωσε ο ΣΟ Αμπελοκήπων. Έλαβαν μέρος 23 σκακιστές, σε ένα τουρνουά 6 γύρων, και πρώτευσε ο 10χρονος σκακιστής του ΣΑΣΚ Σωτήρης Διαμαντίδης με 6 βαθμούς, κάνοντας το απόλυτο και επιτυγχάνοντας απόδοση 1958 !  Την 6η θέση στο τουρνουά κατέλαβε ο Σταμάτης Διαμαντίδης με 4 βαθμούς, ενώ με τους ίδιους βαθμούς κατετάγη 8ος ο Νικόλας Διαμαντίδης και στη 10η θέση με 3 βαθμούς ο Θοδωρής Διαμαντίδης. Εξαιρετικές επιδόσεις από σπουδαίους σκακιστές ! Τα αποτελέσματα είναι εδώ. Στη φωτογραφία ο Σωτήρης Διαμαντίδης !

 

Updated 3ο Μαθητικό διαδικτυακό τουρνουά Αττικής στην Ελληνογερμανική Αγωγή, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, με μαθητές από όλη την περιφέρεια Αττικής. Η παρουσία των μικρών σκακιστών του ΣΑΣΚ ήταν πάρα πολύ μεγάλη, τα αποτελέσματα εξαιρετικά για όλα τα παιδιά του Συλλόγου (κορίτσια και αγόρια). Αλλά οι πρώτες θέσεις (χρυσό μετάλλιο και κύπελλο) έχουν πάντα ιδιαίτερη σημασία, ιδιαίτερα όταν αφορούν την Γενική κατάταξη. Πρώτος στις τάξεις Ε' και ΣΤ' Δημοτικού ο Νικόλας Διαμαντίδης (Tiger4321), πρώτος στις τάξεις Γ' και Δ' Δημοτικού ο Σωτήρης Διαμαντίδης (Sotiris2) !  

 

Με βάση την τελική βαθμολογία και την τάξη του Σχολείου τους, οι σκακιστές του ΣΑΣΚ κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στην Περιφέρεια Αττικής, στις τάξεις Ε Δημοτικού (Νίκος Διαμαντίδης), Δ Δημοτικού (Σωτήρης Διαμαντίδης), Γ Δημοτικού (Θοδωρής Διαμαντίδης), Α Δημοτικού (Κωστής Καλογερόπουλος), ενώ χάλκινο μετάλλιο στην Ε Δημοτικού κατέκτησε ο Ζαχαρίας Κυριακούλης.

Πολυνίκης στα Δημοτικά Σχολεία της Περιφέρειας Αττικής το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορωπίου, συνεχίζοντας μια καταπληκτική Σκακιστική παράδοση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες (είχαμε επίσης πολλά παιδιά που μπήκαν στην 6άδα), έπαιξαν καταπληκτικά, ιδιαίτερα οι πρωταθλητές στις ενοποιημένες κατηγορίες, Νικόλας και Σωτήρης που σημείωσαν εξαιρετικές αποδόσεις και οι δύο ! 

Updated Δύο διαδικτυακά  ελβετικά rapid τουρνουά 7 γύρων, 15+0, του Συλλόγου, για την Κυριακή 06/02/2022, με συνολικά 58  συμμετέχοντες και μεγάλη όρεξη για αγώνες (κανένας δεν έμεινε αήττητος σε όλους τους αγώνες)! Στο τουρνουά των "μικρότερων σκακιστών" οι τρεις πρώτοι νικητές είναι : Thodoris4 (Θοδωρής Διαμαντίδης), RasoulisG (Γιάννης Ρασούλης) και Vassilis_k (Βασίλης Κίτσος). Στο τουρνουά των "μεγάλων" είχαμε μεγάλες συγκινήσεις στον τελευταίο γύρο και κρίσιμες νίκες λόγω χρόνου! Οι τρεις πρώτοι νικητές είναι : mahi_kyriakou09 (Μάχη Κυριακού) με τρομερό φινάλε αγώνων, ankyko (Βαγγέλης Πρίφτης) και Tiger4321 (Νίκος Διαμαντίδης). Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν!  Στους νικητές θα απονεμηθούν τα μετάλλια, την ώρα των προπονήσεων.


 

Updated : Εορταστική συμμετοχή για τους ακούραστους αδελφούς Διαμαντίδη, στο  Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά 2022 της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου. Χάλκινο μετάλλιο για τον Σταμάτη Διαμαντίδη (φωτογραφία) στην κατηγορία U10, βελτιώνοντας την ατομική του θέση στην τελική κατάταξη. Την θέση του βελτίωσε ελαφρώς στην τελική κατάταξη και ο  Νικόλας, ενώ ο Σωτήρης την διατήρησε αμετάβλητη και ο Θοδωρής υποχώρησε, μετά τις δυο  ήττες στους τελευταίους αγώνες. Αξίζει να παρατηρήσει κάποιος την αγωνιστική συμπεριφορά των παιδιών, όλες οι παρτίδες τους ήταν μεγαλύτερες του 3ωρου. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους ανερχόμενους σκακιστές αλλά και τους γονείς τους !

Updated Ένα εορταστικό rapid  ολοκληρώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου με συμμετοχή 10 παικτών. Για να κλείσει καλά η σκακιστική χρονιά ! Πρώτευσαν η Αμαλία Κουτσίδη και ο Βλάσης Καραθανάσης, ενώ στην 3η θέση ο πολύ σκληρός Tiger - Νίκος Διαμαντίδης έκανε την έκπληξη !! Δεύτερη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά ήταν η κατάκτηση της 5ης θέσης, μετά την άρση των ισοβαθμιών, από τον Σωτήρη Διαμαντίδη !! Ειρήνη Καραθανάση, Δημήτρης Παπαηλιού, Νίκος Πετράκης, Αποστόλης Ουρουνίδης, Γιάννης Θεοχάρης και Κώστας Ζαχαρίου έδωσαν εορταστική μάχη. Ευχές από όλους για καλή Πρωτοχρονιά !

Updated Για τις εορτές, ο Σύλλογος θα παραμείνει κλειστός για προπονήσεις, από Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 έως Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Για πιθανά τουρνουά που θα γίνουν μέσα στις εορτές θα ενημερωθείτε έγκαιρα με email.

Updated : 7η θέση στο 43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Ελλάδος για τη Νάντια Ανδρώνη ! Με όμορφες παρτίδες αλλά και πιέσεις χρόνου, έπαιξε πολύ μαχητικά σε όλους τους γύρους. Θερμά συγχαρητήρια !

Updated : Συνεχίζονται τα διαδικτυακά  τουρνουά του Συλλόγου. Την Κυριακή 14/11/2021 με 32 συμμετέχοντες, νικητής αναδείχτηκε ο "Blue_Whisper", με δεύτερο τον "Tiger4321" και τρίτο τον "Sotiris2". Ακολουθούν "Stamatis3", "Thodoris4", "Kelepurinio", "antandreikos", "Giorgos1313", "Foivos_GR", "Stefanis".

Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στους αδελφούς Διαμαντίδη που κατέλαβαν τις 4 από τις 5 πρώτες θέσεις του τουρνουά και σε όσους μετείχαν για πρώτη φορά !!!

Για το Ομαδικό Πρωτάθλημα  Παίδων - Κορασίδων Αττικής 2021, η ομάδα παιδιών του ΣΑΣΚ, έπειτα από 4 γύρους βρίσκεται στην 1η θέση. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της, εδώ

Για το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής "Σπύρος Μπίκος" 2021, η ομάδα ενηλίκων του ΣΑΣΚ ξεκίνησε με ισοπαλία εκτός έδρας, με τον φετινό Πρωταθλητή Ελλάδος "ΕΟΑΟ ο Φυσιολάτρης Νίκαιας". Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της, εδώ

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του ΣΑΣΚ, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Β' Εθνικής και θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά (2022) στον Προκριματικό Όμιλο Α' Εθνικής της Αττικής. Περισσότερα, εδώ.

Τέλος, θυμίζουμε την πρόκριση της σκακίστριάς του ΣΑΣΚ, Νάντιας Ανδρώνη, στο 43ο Πανελλήνιο Ατοµικό Πρωτάθληµα Γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Λαμία, από 4 έως 12 ∆εκεµβρίου 2021, µε κυκλικό σύστηµα (round robin) απλών συναντήσεων και συµµετοχή 10 σκακιστριών από όλη την Ελλάδα.