ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Για το Πάσχα ο Σύλλογος θα παραμείνει κλειστός 30 Απριλίου έως 12 Μαΐου. Καλή Ανάσταση!

Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

Πρωταθλητές Αττικής στην κατηγορία κάτω των 12 ετών

Ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 12 ετών, για την Αττική. Ο ΣΑΣΚ συμμετείχε με δυο ομάδες και κατέλαβε την 1η και την 21η θέση μεταξύ 34 ομάδων. Η ομάδα των αδελφών Διαμαντίδη (Νικόλας, Σταμάτης, Σωτήρης και Θεόδωρος), ασταμάτητη,  κατέκτησε τον τίτλο των πρωταθλητών Αττικής για το 2023, πετυχαίνοντας το απόλυτο σε νίκες. Τα τέσσερα αδέλφια συνεχίζουν τις εξαιρετικές σκακιστικές επιδόσεις τους, ενισχύοντας τις σκακιστικές τους δεξιότητες. Η ομάδα με τους Κοντούλη Αριάδνη, Κυριακούλη Ζαχαρία, Ανδρεΐκο Αντώνη, Κίτσο Βασίλη και Δαλακούρα Κατερίνα, αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό, παλεύοντας σε κάθε αγώνα για τη νίκη και θέτοντας εξαιρετική υποθήκη για τη σκακιστική τους ανέλιξη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) με την ομάδα του ΣΑΣΚ να κατακτά την 5η θέση στην Αττική, μεταξύ 21 ομάδων. Η ομάδα με τους Καλογερόπουλο Κωστή, Βαλλιάνο Θανάση, Πιπέλια Νικόλα και Ζαρκαντζά Θεόδωρο-Ραφαήλ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, έως τον τελευταίο αγώνα διεκδίκησε την 1η θέση και έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του Συλλόγου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Επίσης ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων (κάτω των 16 ετών) με την ομάδα του ΣΑΣΚ να κατακτά την 17η θέση στην Αττική, μεταξύ 26 ομάδων σε μια πολύ δύσκολη ηλικιακή κατηγορία. Η ομάδα με τους Μπεναρντούτ Βιολέττα, Ντάτσα Παναγιώτη, Κεραμίδα Νικόλαο - Απόστολο, Νικολάου Βασίλη, Δάβαρη Σταμάτη και Δαλακούρα Κατερίνα αγωνίστηκε με μεγάλο ζήλο, συνέπεια και αποφασιστικότητα, διεκδικώντας κάθε Κυριακή το δύσκολο δρόμο του στρατηγικού αγώνα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση αισθανόμαστε όλοι στο Σύλλογο, όχι μόνο από τις εξαίρετες επιδόσεις όλων των παιδιών και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά κυρίως από τη θέλησή τους  για συμμετοχή σε πνευματικούς αγώνες, για την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και στους προπονητές τους.

Στη φωτογραφία είναι οι Πρωταθλητές Αττικής που κατέκτησαν το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 12 ετών για το 2023,  τα αδέλφια Διαμαντίδη (από δεξιά Νικόλας, Σταμάτης, Σωτήρης και Θεόδωρος).