ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ     ΚΑΝΕ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤ ΜΕ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΜΑΤ, ΚΑΡΦΩΜΑ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΙΠΛΟ ΣΑΧ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΘΥΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΤΣΟΥΓΚΣΒΑΝΓΚ, ΟΠΟΖΙΣΙΟΝ,ΚΛΠ

Δείτε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας το 2024 εδώ
Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται οι προπονήσεις την περίοδο Σεπτεμβρίου - Ιουνίου
( ακολουθώντας όταν υπάρχει σχετική οδηγία, το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ )
    
Τα τμήματα της περιόδου 2023-24 ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
Εγγραφές νέων σκακιστών για τις προπονήσεις, γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου Σεπτεμβρίου - Ιουνίου.
Επικοινωνήστε με τη Νάντια Ανδρώνη στο 6970.6817.78 και στο nadia.androni @ gmail.com
για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα προπόνησης και τις εγγραφές των παιδιών


Για το Πάσχα ο Σύλλογος θα παραμείνει κλειστός 30 Απριλίου έως 12 Μαΐου. Καλή Ανάσταση!

Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)
Διαβάστε την εγκύκλιο της ΓΓΑ

Τουρνουά rapid "Φθινόπωρο 2023"

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε για το ΣΑΣΚ μέσα στον Οκτώβριο, όπου εκτός από τα πρωταθλήματα της ΕΣΣΝΑ έχουμε και το φθινοπωρινό τουρνουά Rapid με συμμετοχή 43 σκακιστών  και σκακιστριών (και μία αποχώρηση, συνολικά αγωνίστηκαν 42), το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 έπειτα από έντονο συναγωνισμό και μεγάλη μάχη για την επικράτηση.
Δείτε τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα ανά γύρο εδώ   και την τελική βαθμολογία εδώ.
 
Μεγάλοι νικητές στο τουρνουά οι Σωτήρης Διαμαντίδης, Νικόλας Διαμαντίδης και Άγγελος Γιαννακούρας. Στις γυναίκες πρώτευσαν οι Βιολέττα Μπεναρντούτ, Αριάδνη Κοντούλη και Ερατώ Καλογεροπούλου. Στην κατηγορία U16 βραβεύτηκαν οι Διαμαντίδης Σταμάτης, Μητρόπουλος Εμμανουήλ και Κατσαρός Στράτος.

Πρώτος ενήλικας ο Χρήστος Σπανός, βρέθηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Γενικά είχαμε σπουδαία εμφάνιση των νεαρών σε ηλικία σκακιστών και σκακιστριών, οι ενήλικες τα βρήκαν ... σκούρα.

Θυμηθείτε ότι η συμμετοχή στον αθλητισμό έχει εξαιρετική σημασία και καθένας είναι νικητής εάν κατάφερε να ολοκληρώσει το τουρνουά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις σπουδαίες ικανότητες που επέδειξαν και για το ήθος τους, που συνέβαλε να ολοκληρωθούν χωρίς απρόοπτα οι αγώνες.
Συγχαρητήρια στη Νάντια Ανδρώνη και το Νίκο Ντούνη για την οργάνωση και την υποστήριξη του τουρνουά και σε όλους που βοηθήσατε με το δικό σας τρόπο.